medarbetare

Lars Zetterström
Partner


Lars Zetterström har omfattande erfarenhet av säkerhetschefsarbete främst inom lager- och tillverkningsindustrin, han är kunnig i ISO 9000 och ISO 14000, certifiering av system för informations-säkerhet, kommunal räddningstjänst och systematiskt säkerhetsarbete.

Lars är brandingenjör, har genomgått Företagsuniversitetets säkerhetschefs-utbildning, WM-datas IT-säkerhetschefs-utbildning (HAS). Han är också en driven projektledare.

“I Lasses liv ryms annat än säkerhet. Ett stort tävlingsintresse ledde till badminton på elitnivå i yngre dar. Nu, med massor av nya fräscha idéer, känns engagemanget igen.
Skärgård och golf bidrar också till livskvalitén och ibland påminner vi honom om att han är en tekniknörd.”
/Stefan Kinert


Lars Zetterström
Telefon: 0708 77 77 90  

Richard Buske
Partner


Richard Buske har mångårig erfarenhet av säkerhetschefsarbete och ledarskap både inom privat och offentlig sektor. Senast kommer Richard ifrån Sollentuna kommun där hans säkerhetsarbete skapat avtryck och gjort att han bland annat 2016 nominerades till årets Säkerhetsperson inom Security Awards samt nominering 2017 till Årets Säkerhetsprofil. 

Richard har bland annat genomgått Företagsuniversitetets diplomerade säkerhetschefsutbildning och Försvarshögskolans Högre Kurs i Samhällets Krisberedskap.

” I unga år spelade Richard handboll, friidrottade och var i övrigt mycket aktiv, men det är nog inte fel att säga att idag är Säkerhet Richards stora fritidsintresse! Hans ideella engagemang i många organisationer tar mycket tid, och den som blir över ägnar han åt träning och familjen. 
Trots sina unga år är han ett välkänt namn och uppskattad i branschen. Något vi som arbetskamrater ofta får höra och har glädje av. Han är också den som tagit tag i KRONAN:s marknadsföring.
En skön kompis som är lätt att ha omkring sig!”/Stefan Kinert

 
Richard Buske
Telefon: 0705 46 64 14

Stefan Kinert
Partner


Stefan Kinert har arbetat mycket med ledarskap och riskhantering inom stora organi­sationer som försäkringsbolag, privata företag och inom eget försäkringsmäkleri.
Han har en unik kombination av erfarenhet från systematiskt säkerhetsarbete tillsammans med kunskap om alla former av försäkringsskydd.

Stefan är ekonom och har utöver Företags­universitetets säkerhetschefsutbildning också genomgått riskutbildning inom IFU (Institutet för För­säk­ringsutbildning) samt verkat som lärare inom främst sakförsäkring och riskhantering.

"Stefan är kunnig och erfaren men har framför allt en utmärkt förmåga att lyssna samt att analysera det mesta på ett klokt sätt. 
Det finns nog ingen människa som tycker illa om honom. Du ser honom ofta nära vatten. Det kan vara i en simbassäng, på en ö eller golfbana. Fråga honom gärna vad han tycker om musik...!"
/Lars Zetterström


Stefan Kinert
Telefon: 0708 17 24 36