om Kronan säkerhet

Året är 2006 och en grupp om 20 nya elever har samlats i Företagsuniversitetets (FUN) fina lokaler i Globenområdet. Under ett års tid kommer de träffas veckovis till och från för att till slut diplomeras som Säkerhetschefer. 
 
Två av deltagarna som hamnar bredvid varandra är Stefan Kinert och Lars Zetterström. Efter att ha hälsat och presenterat sig är samtalen snabbt inne på kursinnehåll och problemställningar. Det är inte fel att säga att det ”klickar” ganska omgående. 
I raden bakom Stefan och Lars sitter Richard. En ambitiös och klok man som med tiden kommer att bli välkänd i branschen genom sitt engagemang i olika intresseorganisationer och som sakkunnig inom säkerhet. 
 
Under kursens gång blir Stefan och Lars mer och mer klara över att de vill arbeta tillsammans. Bakgrunden i helt olika branscher – Försäkring och Räddningstjänst, samt en gemensam värdegrund och idéer som funkar ihop ledde fram till att KRONAN Säkerhet AB bildas på hösten 2009. Från hösten 2017 ser också Richard tiden mogen för att kliva av sitt jobb som säkerhetschef i Sollentuna Kommun, och in i KRONAN. 
 
…och resten är historia…

Vår Affärside

medarbetare

KRONAN är partnern som alltid uppfyller kundernas speciella behov inom säkerhet, har de mest kompetenta, motiverade och glada medarbetarna.

En kvalificerad partner som bidrar till att öka tryggheten och konstadseffektiviteten hos sina kunder.

Här kan du läsa mer om medarbetarna på KRONAN Säkerhet, 

CSR

referenser

KRONAN Säkerhet har alltid minst ett sponsorprojekt på gång, där vi skänker del av vår vinst till behjärtansvärda ändamål. Det är en viktig del av vår företagskultur.

Läs här vilka projekt vi stöttar just nu

Här finner ni några av våra referenser. Uppdatering sker kontinuerligt. 


Skulle ni sakna referens inom ert område så vänligen kontakta oss för mer information.