csr - Corporate Social Responsibility

KRONAN Säkerhet har alltid minst ett sponsorprojekt på gång, där vi skänker del av vår vinst till behjärtansvärda ändamål. Vi ser gärna att de som arbetar hos oss har ett socialt engagemang. Det är en viktig del av vår företagskultur.
Just nu stöttar vi:

 


Bris bedriver viktig verksamhet som exempelvis stödgrupper för särskilt utsatta barn och arbeta för barnens rätt att må bra.


 

Perla har i  mer än 35 år turnerat runt om i Sverige, ensam eller tillsammans med sitt band. Han möter varje år tusentals elever och lärare på landets skolor med ett budskap om alla människors lika värde och att alla kan göra världen lite bättre. 
Läs mer på www.perla.nu

Läkarmissionen är en svensk biståndsorganisation som sedan 1958 har arbetat för att förändra framtiden för utsatta människor. 2017 gick runt 100 miljoner kronor till våra ändamål, främst hjälpinsatser
i fyra världsdelar med tyngdpunkt på Afrika. Största
delen av pengarna är gåvor från privatpersoner i Sverige.
Läkarmissionen är också en del av "Världens Barn".

Läs mer på www.lakarmissionen.se 

Rädda Barnen finns på plats i Sverige och 119 andra länder och arbetar för alla barns självklara rätt att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet. Här och nu för framtiden förändrar de barns liv – för att trygga barn blir trygga vuxna. Att rädda barnen är att rädda världen.
Läs mer på www.raddabarnen.se