KRONAN Säkerhet
lönsam säkerhet

______________________________________________
 

KRONAN Säkerhet vänder sig till företag och organisationer som behöver hjälp med att införa eller organisera ett lönsamt säkerhetsarbete, alltid med utgångspunkt och anpassning till kundens affärsidé eller verksamhetsidé.

Våra tjänster

KRONAN erbjuder utöver våra tre affärsområden Säkerhetskompetens att hyra, Utredning och Utbildning även hjälp med riskinventeringar, riskanalyser,  projektledning inom säkerhet, upphandling, kontinuitetsplanering, rådgivning gällande försäkringsskydd, ledningsövningar med mera.

VÅR Vision

KRONAN är partnern som alltid uppfyller kundernas speciella behov inom säkerhet, har de mest kompetenta, motiverade och glada medarbetarna.

En kvalificerad partner som bidrar till att öka tryggheten och kostnadseffektiviteten hos sina kunder.

Om Kronan

Vi är ett mindre företag med stort kunnande genom våra konsulter med erfarenhet från vitt skilda branscher.

Vi samarbetar gärna med organisationer som delar vår värdegrund.

KRONAN Säkerhet önskar er alla en skön sommar


Även detta år så har vi en annorldunda sommar än vad vi är vana med sedan tidigare och vi behöver alla hjälpas åt att besegra Coronan. Vi har som tidigare år även i år satt samman ett korsord som ni kan hämta hem på vår hemsida.

Lös korsordet och hitta ordet som bildas av de rosa rutorna. Följs instruktionerna på korsordet och var med och ha chans att vinna ett pris. Du finner korsordet nedan

Med en önskan om en trevlig och trygg sommar från oss på KRONAN

Richard, Lars och Stefan

KRONAN Säkerhet är mån om att säkerställa integriteten för de kunder KRONAN arbetar med. När du ingår ett avtal med oss, samlar vi in personuppgifter om dig, vilket vi behöver för att vi ska kunna fullgöra avtalet.

KRONAN har antagit denna policy över hur vi som företag behandlar dina personuppgifter och hur vi skyddar dem. 

Du kan läsa policyn i sin helhet nedan